Veelgestelde vragen

[divider line_type=”No Line” custom_height=”25″]
 • Hoe veilig zijn de inbouw tafelhaarden?

  Onze inbouw tafelhaarden voldoen allemaal aan de wettelijk geregelde Nederlandse veiligheidsvoorschriften en zijn KIWA gecertificeerd. Op alle tafelhaarden wordt een zilverkleurige certificaat [met controle nummer] bevestigd dat dient als officieel bewijs en geldt tevens als garantie voor de brandverzekering. Elke andere tafel gashaard met een z.g.n. papiertje als bewijs heeft geen enkele waarde en zijn onveilig.
 • Kan ik zelf een vuurtafel maken?

  Ja, elke inbouw tafelhaard [voor het maken van je eigen vuurtafel] wordt compleet gemonteerd geleverd en hang je zo in elk tafelbad. Slechts een gat in het tafelblad is daarvoor nodig. Koppel de slang aan je gastoevoer en jouw tafelhaard kan direct branden. Meer tips over je eigen vuurtafel maken vind je hier.
 • Kan de tafelhaard ook in de winter buiten blijven?

  Ja, je tafel gashaard kan in de winter buiten blijven en ook gewoon branden. De tafelhaarden worden compleet gemonteerd geleverd incl. deksel en doorstaan alle weersomstandigheden. [Let op:] Plaats wel altijd direct de deksel terug zodra het regent.
 • Kan een vuurtafel onder een veranda of parasol branden?

  Ja, omdat een tafel gashaard geen vonken afgeeft, kan de tafelhaard gewoon onder een stevige parasol, kunststof overkapping of veranda staan.
 • Wat verbruikt een inbouw tafelhaard?

  Het verbruik en overige informatie over de inbouw tafelhaarden vind je terug bij de [beschrijving] op de productpagina van het betreffende model. Wij verzoeken je daarvoor naar onze webshop te gaan.
 • Welke garanties heb ik bij de aankoop van een inbouw tafelhaard?

  Op alle inbouw tafelhaarden zit een fabrieksgarantie van 1 jaar. De tafelhaarden worden in eigen fabriek ontwikkeld, gemonteerd en uitvoerig getest alvorens ze de fabriek [Best, Noord-Brabant] verlaten en zijn voorzien van een KIWA veiligheidscertificaat.
 • Kan mijn inbouw tafelhaard op propaan ook omgebouwd worden naar aardgas?

  Ja, wanneer je eerder al ooit een tafelhaard van het merk De Vuurtafel hebt gekocht dan kunnen we deze alsnog ombouwen naar een tafelhaard op aardgas. Dit geldt andersom natuurlijk ook. Hiervoor vragen we je om contact op te nemen.
 • Mijn propaan gasfles bevriest, wat nu?

  De inhoud van een propaan gasfles is vloeibaar en wordt omgevormd in gas. Als je de tafelhaard langdurig op de hoogste stand stand laat branden dan vraagt deze teveel omvorming tegelijkertijd en gaat de restinhoud van de propaan gasfles langzaam bevriezen. De tafelhaard zal lager gaan branden en gaat uit. [Let op:] De fles is dan niet leeg en aan de buitenzijde van de gasfles kan je de restinhoud terugzien. Na ongeveer 20 minuten kan je de tafelhaard weer aansteken. Dit kan soms voorkomen bij de propaan gasflessen van 5 kg. Wij van De Vuurtafel Shop adviseren je daarom ook de 10 kg gasfles te gebruiken indien mogelijk. Bij een 10 kg propaanfles zal dit nauwlijks voorkomen doordat de fles een grotere diameter heeft.

Vragen?

Bel +31 6-51824943
[tussen 18.00 tot 22.59 uur]
of mail direct en krijg antwoord
binnen 15 minuten – Ron.
[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][image_with_animation image_url=”27″ alignment=”center” animation=”None” box_shadow=”none” max_width=”100%”]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”25″]